Wat is Stoelmassage? 

De massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage Shiatsu, dat letterlijk vingerdruk betekent. De massage wordt gegeven op het hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Stoelmassage is een korte, ontspannende en bovendien activerende massage ter preventie van bv RSI en werkstress.

Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Voordelen:

-Neemt slechts 15 minuten in beslag.

-Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven

-Men hoeft zich niet uit te kleden.

-Een korte massage maakt het financieel voordeliger.

-Werkt preventief tegen o.a. RSI en (werk)stress.

-Massage op de werkplek.

-Kan overal en op elk tijdstip worden gegeven.

-Bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar.

-Op elke locatie inzetbaar: thuis, bij cliënt of relatie, tijdens het bedrijfsfeest, de cliënten dag, opening of een gezellig middagje of avondje met vrienden.

Voorkomen is beter dan genezen.

Mensen die goed in hun vel zitten presteren optimaal en het ziekteverzuim is korter en minder. Uw medewerkers stellen het zeer op prijs als u preventief mogelijkheden aanbiedt om fit en actief te kunnen blijven. U wordt gevraagd effectieve, betaalbare voorstellen te doen voor vermindering van ziekteverzuim. Er wordt van U een proactief beleid verwacht ( de wet Poortwachter), ga er maar aan staan ! Wist U dat stoelmassage steeds vaker in een Arbo plan opgenomen wordt? Niet zo verwonderlijk, want stoelmassage op de werkvloer heeft een preventieve werking.

Beste resultaat

De stoelmassage werkt het beste wanneer deze in aanvang wekelijks herhaald wordt. Doorbloedingsstoornissen, vermoeidheid en pijn worden voorkomen, waardoor klachten minder worden. Deze vorm van bedrijfsmassage is een van de activiteiten die snel en effectief ingezet kan worden om preventief en proactief aan de slag te gaan.

Cadeau-tip

Het is inmiddels meer dan een trend om gezondheid en ontspanning extra aandacht te geven. Ook in de zakelijke omgeving. Heeft U er wel eens aan gedacht een stoelmassage cadeau te doen? Aan relaties of een klant? Zoals de stoelmassage bij U op kantoor gegeven kan worden, kan dat ook bij uw relatie. Dit geeft U de mogelijkheid iets heel speciaals en persoonlijks cadeau te geven. Ook natuurlijk in de huiselijke sfeer is het heel leuk om iemand een stoelmassage als cadeau te geven voor zijn of haar verjaardag.

De vele mogelijkheden

Wel eens gedacht stoelmassage in te zetten op het congres dat U organiseert of als eyecatcher op uw beursstand ? Of als bedankje aan de medewerkers die onder grote druk een belangrijke order op tijd hebben klaargemaakt?

Dus… stoelmassage, ontspanning die veel energie geeft. De stoelmassage is ook goed in te zetten bij een bedrijfspersoneelsfeest, de introductie van een nieuw product, de bijeenkomst voor nieuwe medewerkers die ingewerkt worden. Zo zijn er nog talloze manieren te bedenken om de stoelmassage in te zetten. Via het netwerk van Touch Pro Europe zijn meerdere collega’s voor een bijeenkomst tegelijk in te zetten.

 

Waarom stoelmassage?

-Neemt slechts 15 minuten in beslag.

-Stoelmassage kan ook op de werkplek.

-Men hoeft zich niet uit te kleden..

-Werkt preventief tegen RSI en stress.

-Bedrijfsmassage is fiscaal aftrekbaar.

-Op elke locatie inzetbaar: thuis, bij klant of relatie, tijdens het bedrijfsfeest, een klantendag, opening van uw bedrijf of een gezellig middagje of avondje met vrienden.

 Particulier €.20,00*

*= Voor bedrijven prijzen op aanvraag.