Waarom Lypossage?

Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage behandeling nodig.

WAT IS LYPOSSAGE ?

Lypossage is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie.

Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.

Lypossage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.
De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2-2 ½ liter water te drinken.

Advies voor thuis

Dagelijks gebruik van afslank– en verstevigende crèmes voor het lichaam zorgen voor een versnelde en versterkende werking met een goed resultaat. Beter in je vel zal U meer zelfvertrouwen schenken en maakt U een gelukkig mens met een gezonde uitstraling.

Behandeling

De behandelingen duren ongeveer 30 minuten en worden zo’n 2x per week uitgevoerd in een serie van minimaal 10 behandelingen.
De lypossagetherapeute zal uw meten en fotograferen indien U dat wenst, alvorens u met uw programma begint. En dit te herhalen om uw vooruitgang te volgen.
Na ongeveer 10 behandelingen is er verandering van uw body duidelijk zichtbaar.

 

Behouden van resultaat Een programma van 1 of 2x per maand aan onderhoudsbehandelingen zal uw helpen uw resultaat te behouden. Vele cliënten herhalen jaarlijks een complete kuur.

‘Uw Lypossage therapeute’ zal U bijstaan om uw resultaten te behouden.