Totale Bodyscan

Scan het lichaam in slechts enkele seconden. Voor een gedetailleerde analyse van de drie kritische factoren voor gezondheid: informatie, energie en biochemie.

De NES bodyscan stelt ons in staat om ‘achter’ de symptomen van de cliënt te kijken, zodat de afwijkingen in de informatie en de huidige energieblokkades waargenomen kunnen worden.

De scan geeft tegelijkertijd aanbevelingen voor de benodigde NES behandeling om het lichaamsveld te helpen herstellen en weer op te bouwen

Op basis van meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek en meer dan een decennium aan klinische studies, levert de NES snelle, gedetailleerde en accurate analyse.

Door gebruik te maken van de NES scan zijn we in staat om 150 (sub)systemen van het lichaamsveld te analyseren zoals Scan het lichaam in slechts enkele seconden voor een gedetailleerde analyse van de drie kritische factoren voor gezondheid: informatie, energie en biochemie.

NES behandeling met de MiHealth:

Een behandeling met de NES miHealth zorgt ervoor dat de energiestroom in het lichaam hersteld wordt. Het instrument doet dit primair door ultra-weak signals uit te zenden op frequenties die zijn afgestemd op specifieke delen van het lichaamsveld.

Het doel is de energie van het lichaam weer maximaal te laten stromen. Het herstellen van de energiestroom is cruciaal om de weg vrij te maken voor de nieuwe en helende informatie.

Die het lichaam ondersteunt bij het ontwikkelen en trainen van nieuwe patronen voor gezondheid en welzijn.

NES behandeling met de infoceuticals

Corrigeer verstoringen in de informatie van het lichaam met onze reeks vloeibare remedies – met een imprint van gepatenteerde bio-informatie.

Zij ondersteunen het lichaam met de informatie die het nodig heeft om weer optimaal te functioneren en gezond te zijn.